Tel. 0800 - 664 664 1

WORDT EEN OOGLASERBEHANDELING GEDEKT DOOR MIJN VERZEKERING?

WORDT EEN OOGLASERBEHANDELING GEDEKT DOOR MIJN VERZEKERING?

Een ooglaserbehandeling wordt alleen bij hoge uitzondering vergoed vanuit de basisverzekering. Dit gebeurt enkel wanneer er een groot verschil tussen beide ogen zit (4 dioptrieƫn) en er sprake is van extreme intolerantie voor contactlenzen.

Er zijn verzekeraars die de behandeling gedeeltelijk vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dit ligt echter bij elke verzekeraar anders. Het is verstandig om vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar om hier meer duidelijk over te krijgen. U kunt ook een kijkje nemen op de website van de Zorgwijzer voor meer informatie over vergoeding voor uw ooglaserbehandeling.

OVERIGE VRAGEN OVER OOGLASEREN

U kunt zich hier aanmelden voor een van de informatieavonden bij u in de buurt. Of bel met ons secretariaat 0800 - 664 664 1

Lasik Centrum wordt
Iris Eye Clinics

Lasik Centrum heet vanaf nu Iris Eye Clinics. Daarmee zetten we een belangrijke stap vooruit en kunnen we je ook in de toekomst de allerbeste oogzorg blijven bieden. Heb je al een afspraak staan, dan gaat deze gewoon door en verandert er niets. Ook de behandelend arts en/of optometrist blijft hetzelfde.