Tel. 0800 - 664 664 1

Kan ik mijn ogen laten laseren?

Kan ik mijn ogen laten laseren?

Vrijwel iedereen kan behandeld worden. Echter zijn er enkele uitzonderingen. Gedurende een zwangerschap of periode van borstvoeding mag u niet behandeld worden vanwege de verhoogde oogdruk. Ook kunnen bepaalde oogziekten en suikerziekte een belemmering zijn.

Daarentegen is het gebruik van medicijnen over het algemeen geen reden tot het afraden van een behandeling. In het voortraject van een behandeling zal dit uitgebreid met u besproken worden.

Draagt u lenzen? Als dit harde (of zuurstof doorlatende) lenzen zijn mogen deze minimaal twee weken voor het vooronderzoek niet gedragen worden. Het is namelijk zo dat veel mensen na jaren een zogenaamde contactlens intolerantie ontwikkelen. Klachten kunnen bestaan uit branderigheid, jeuk, droogheid, pijn en rode ogen. Lenzen beïnvloeden de bolling van het oog. Het is dus belangrijk hier rekening mee te houden, zodat er een betrouwbare meting kan worden uitgevoerd.

Vul onderstaande test in om te zien of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling.

Kan ik mijn ogen laten laseren?

OVERIGE VRAGEN OVER OOGLASEREN

U kunt zich hier aanmelden voor een van de informatieavonden bij u in de buurt. Of bel met ons secretariaat 0800 - 664 664 1