Tel. 0800 - 664 664 1

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kent u dat gevoel? U wordt wakker en elke keer weer moet u op de tast naar uw bril op het nachtkastje. Maar ook als u lenzen draagt, is het eerste dat u in de ochtend doet regelrecht naar de badkamer lopen voor uw lenzendoosje. Elke ochtend wordt u weer met de realiteit geconfronteerd: zonder bril of lenzen is uw zicht wazig. Bovendien, wanneer uw bril weer eens beslaat door de vele weersveranderingen die Nederland kent. Ook geìˆrriteerde ogen door het te lang dragen van lenzen zijn minstens zo frustrerend. Hoe heerlijk zou het zijn als u zich niet meer op deze manier bezig hoeft te houden met uw ogen? Heel veel mensen kampen met oogklachten en zouden graag van hun bril of lenzen af willen. Hier is een oplossing voor, namelijk een ooglaserbehandeling. Voor veel mensen is het ondergaan van een ooglaserbehandeling een grote stap. Lasik Centrum begrijpt uw gevoel en wil een stukje onzekerheid bij u wegnemen. Op deze pagina leest u alles over ooglaserbehandelingen van Lasik Centrum en de gevolgen die een behandeling voor u kan hebben.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER OOGLASEREN

VEELGESTELDE VRAGEN OVER IMPLANTLENZEN

VEELGESTELDE ALGEMENE VRAGEN

U kunt zich hier aanmelden voor een van de informatieavonden bij u in de buurt. Of bel met ons secretariaat 0800 - 664 664 1

Lasik Centrum wordt
Iris Eye Clinics

Lasik Centrum heet vanaf nu Iris Eye Clinics. Daarmee zetten we een belangrijke stap vooruit en kunnen we je ook in de toekomst de allerbeste oogzorg blijven bieden. Heb je al een afspraak staan, dan gaat deze gewoon door en verandert er niets. Ook de behandelend arts en/of optometrist blijft hetzelfde.