Tel. 0800 - 664 664 1

StreamLight no touch laser

StreamLight no touch laser

StreamLight no touch laser is de meest moderne vorm van lasercorrectie aan het oppervlak van het hoornvlies. De behandeling is een technologisch verder ontwikkelde vorm van Lasek. Het belangrijkste verschil met Lasek is dat het epitheel niet met alcohol wordt verwijderd, maar met de laser, daarmee nog nauwkeuriger is en daardoor sneller herstelt. Het oog wordt bij StreamLight no touch laser niet aangeraakt. Het epitheellaagje wordt met laser verwijderd en de correctie wordt met laser gedaan. Vandaar de naam van deze behandelvorm: StreamLight no touch laser.

VOOR WIE GESCHIKT?

Net zoals Lasek is StreamLight no touch laser vooral bedoeld voor mensen die niet in aanmerking komen voor een Femtosecond LASIK-behandeling, wanneer het niet wenselijk is om een flapje te maken in het hoornvlies, zoals bij Femtosecond LASIK gebeurt. Ook de StreamLight no touch laserbehandeling vindt plaats onder lokale verdoving door middel van oogdruppels.

VOORDELEN STREAMLIGHT NO TOUCH LASER T.O.V. LASEK

Een StreamLight no touch laserbehandeling heeft een aantal voordelen ten opzichte van ‘gewone’ Lasek: de behandeling is heel gemakkelijk te ondergaan, omdat het oog niet met instrumenten wordt aangeraakt. Daarnaast is het herstelproces korter doordat het oppervlaktelaagje sneller herstelt dan bij gewone Lasek. De irritatie aan uw ogen die gebruikelijk is na een oppervlakte laserbehandeling duurt na StreamLight no touch laser korter en het zicht herstelt sneller.

Lasik Centrum wordt
Iris Eye Clinics

Lasik Centrum heet vanaf nu Iris Eye Clinics. Daarmee zetten we een belangrijke stap vooruit en kunnen we je ook in de toekomst de allerbeste oogzorg blijven bieden. Heb je al een afspraak staan, dan gaat deze gewoon door en verandert er niets. Ook de behandelend arts en/of optometrist blijft hetzelfde.