Tel. 0800 - 664 664 1

Lasik Centrum

Oog in oog met de specialisten

U wilt haarscherp zien zonder bril of contactlenzen? Dat kan. Refractiechirurgie maakt dit mogelijk. Het Lasik Centrum oogkliniek is gespecialiseerd in het laseren van ogen, het implanteren van lenzen en biedt daarnaast algemene oogzorg aan (bv. behandelingen staar). Het Lasik Centrum beschikt over de meest accurate en snelste ooglaser van Europa. Het Lasik Centrum biedt u direct een goed vooruitzicht voor uw ogen en uw leefplezier.

Sinds 2000 streeft Lasik Centrum oogkliniek naar optimale klanttevredenheid en het behalen van het beste eindresultaat voor haar cliënten. Het centrum is koploper op het gebied van hoogstaande kwaliteit en het waarborgen van de continuïteit van zorg en innovatie. Dit blijkt ook door het gebruik van de beste en de nieuwste laser die in het Lasik Centrum staat.

Dertien zeer ervaren oogchirurgen, elk met meer dan 3.500 behandeling op hun conto, zijn verbonden aan Lasik Centrum oogkliniek. Zij begeleiden elke cliënt persoonlijk, gedurende het gehele traject, dus van intake, behandeling tot nazorg. In het Lasik Centrum staat u letterlijk oog in oog met de specialisten.

Missie

Lasik Centrum is hét centrum voor refractiechirurgie in de Benelux dat streeft naar optimale klanttevredenheid en het behalen van het beste eindresultaat voor onze cliënten. Wij willen een “centre of visual excellence” zijn.

 Dit kunnen wij onze cliënten bieden door koploper te zijn op het gebied van innovatie en hoogstaande kwaliteit aangezien wij beschikken over de meest accurate en snelste ooglaser van Europa.

Visie

Lasik Centrum is hét centrum voor refractiechirurgie in de Benelux dat streeft naar optimale klanttevredenheid en het behalen van het beste eindresultaat voor onze cliënten.

Wij willen een “centre of visual excellence” zijn. Dit kunnen wij onze cliënten bieden door koploper te zijn op het gebied van innovatie en hoogstaande kwaliteit aangezien wij beschikken over de meest accurate en snelste ooglaser van Europa.

Lasik Centrum wordt
Iris Eye Clinics

Lasik Centrum heet vanaf nu Iris Eye Clinics. Daarmee zetten we een belangrijke stap vooruit en kunnen we je ook in de toekomst de allerbeste oogzorg blijven bieden. Heb je al een afspraak staan, dan gaat deze gewoon door en verandert er niets. Ook de behandelend arts en/of optometrist blijft hetzelfde.