Tel. 0800 - 664 664 1

Nieuws

Nieuws

Wist u dat…?

Wist u dat ooglaseren in een paar stappen gebeurd is? Lasik Centrum biedt voor bijna elke oogafwijking een passende behandeling. Hieronder ziet u in eenvoudige stappen wat elke ooglaserbehandeling inhoudt.

 

Lasek

 

Download de brochure voor meer informatie over Lasek
of maak direct een afspraak.

 

Femtosecond Lasik

 

Download de brochure voor meer informatie over Femtosecond Lasik
of maak direct een afspraak.

 

Streamlight No Touch Laser

 

Download de brochure voor meer informatie over Streamlight No Touch Laser
of maak direct een afspraak.

Mis niets deze zomer

LAAT NU JE OGEN LASEREN

Niets leuker om in de zomer vanaf het terras of vanuit je luie ligstoel op het strand alles en iedereen op je gemak gade te slaan. Maar dan moet je natuurlijk wel scherp zicht hebben. Mis niets deze zomer en laat nu nog je ogen laseren.

Plan je gratis intakegesprek.

Tijdens je intake is er uiteraard de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan de betreffende optometrist en/of behandelend oogarts over ooglaseren en andere behandelingen. Na het intakegesprek weet je direct of een behandeling mogelijk is*. Maak hier een afspraak

*In bijzondere gevallen is een uitgebreider onderzoek noodzakelijk.

Toni Peroni verlost van zijn bril

‘Je voelt geen ene moer. Mijn ogen zijn als nieuw.’
-       Toni Peroni

 

Bij een actief leven wilt u zorgeloos kunnen genieten en niet bezig hoeven te zijn met beslagen brillenglazen, lenzenvloeistof of een leesbril die niet moet worden vergeten. Lasik Centrum biedt verschillende behandelingen om zonder bril of lenzen door het leven te gaan.

 

RLE alternatief voor ooglaseren

Indien u door uw leeftijd niet meer in aanmerking komt voor ooglaseren, kan lensimplantatie (RLE) een zeer goed alternatief zijn om van uw bril of lenzen verlost te raken. Bij RLE wordt uw eigen lens vervangen door een kunstlens. Hiermee kunt u naast uw sterkte ook een eventuele cilinder corrigeren en kan zelfs uw leesbril de prullenbak in.

 


Drummer Dr. Oege Goslings behandelt drummer Toni Peroni

Toni Peroni, drummer van de band The Glamrocks en vader van Tony Junior, ging u voor bij Lasik Centrum. In zijn rock -’n-roll leven was een bril vaak een enorme last. Sinds zijn RLE-behandeling door Dr. Oege Goslings is Toni weer helemaal klaar om het podium op te gaan en zo weer headbangend te drummen en entertainen, geweldig! Bekijk de video om Toni Peroni te zien voor, tijdens en na zijn RLE-behandeling.
 

 


Ook benieuwd om te weten of RLE ook iets is voor u, maak dan hier vrijblijvend een afspraak met een van onze optometristen.

2 ZIEN MEER DAN 1

LASIK CENTRUM & MUSTERS OOGZORG

Uw intake nu ook mogelijk in Kaatsheuvel

Tussen Lasik Centrum Oogkliniek en Musters Oogzorg bestaat al geruime tijd een hechte samenwerking. Deze goede relatie gaan we verder uitbreiden, waarmee u nu ook de mogelijkheid heeft uw geschiktheidsonderzoek voor ooglaseren en lensimplantatie in Kaatsheuvel te plannen.

Alle kennis en kunde over de behandelmogelijkheden bij Lasik Centrum zijn hier in huis. Uitstekende oogzorg en het juiste advies handig bij u in de buurt. Uiteraard kan uw nazorg ook worden verricht bij Musters Oogzorg.

Ersin, Mark en hun medewerkers heten u van harte welkom in hun praktijk.

 

Musters Oogzorg
Hoofdstraat 101A
5171 DK Kaatsheuvel

 

T      0416 - 272360

W    mustersoogzorg.nl

E     hello@mustersoogzorg.nl

Wanneer gaan we weer?

Ooglaseren vanaf €888,-

 

BELEEF HET ZIEN IN 2022

Deze winter beleven zonder bril of lenzen, laat nu uw ogen laseren
en start 2022 met een scherpe blik.

Wacht niet te lang en klik hier om uw afspraak direct te plannen.

Het team van Lasik Centrum wenst u alvast gezellige kerstdagen
en een positieve kijk op het nieuwe jaar 2022.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze aan ons mailen,
uiteraard is bellen ook mogelijk via 0800 664 664 1.

Best beoordeeld Elsevier 2021

Lasik Centrum is door Elsevier uitgeroepen tot de beste kliniek 2021 voor staarbehandeling. SIRM vergeleek in opdracht van Elsevier van zeven veelvoorkomende ingrepen de kwaliteit van de zorg bij alle ziekenhuizen
en 94 zelfstandige klinieken. Één van deze ingrepen is staarbehandeling.

Lasik Centrum heeft daarbij het maximale resultaat behaald - een score die ver boven het landelijke gemiddelde ligt - en mag zichzelf met trots BESTE KLINIEK 2021 noemen.

Elsevier heeft voor het eerst ook de privéklinieken meegenomen in het onderzoek, welke aansluit bij de trend waarbij steeds meer zorg zich vanuit het ziekenhuis naar de zelfstandige kliniek verplaatst. Laatstgenoemde kan dit vaker efficiënter en goedkoper uitvoeren dan het ziekenhuis. Dit komt de wachttijden voor patiënten ten goede. Daarnaast is de kwaliteit van de zorg bij klinieken vaak hoger doordat zij zich specifiek op één ingreep of één specialisme focussen.

Felicitaties aan onze samenwerkende oogartsen van Gelre Ziekenhuizen, welke als best beoordeeld ziekenhuis Elsevier 2021 de prijs in ontvangst hebben mogen nemen.

Beleef het zien. Maak een afspraak.

Voor het onderzoek is een selectie gemaakt uit de indicatoren die het Zorginstituut Nederland jaarlijks uitvraagt bij de zorginstellingen. Deze wettelijke verplichte indicatoren – opgenomen in de databank Zorginzicht, publiek gemaakt door Zorginstituut Nederland - zijn vastgesteld door ziekenhuizen, klinieken, verzekeraars, artsen, patiëntenverenigingen en de Consumentenbond.

Geen wachtlijst voor uw staarbehandeling

In de regio zijn de wachttijden voor een staarbehandeling lang. Om u de garantie te geven dat u binnen 10 weken na uw diagnose geopereerd bent, hebben we bij Lasik Centrum oogkliniek onze werktijden verruimd.


Een staarbehandeling kan alleen op medische indicatie worden uitgevoerd. Vergeet niet uw verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist mee te nemen naar uw afspraak. Een verwijzing van de huisarts via ZorgDomein is ook voldoende. Na de intake kunt u in de kliniek direct een afspraak maken voor uw staarbehandeling.
 
Lasik Centrum oogkliniek heeft afspraken gemaakt met diverse zorgverzekeraars. Raadpleeg uw zorgverzekeraar wat er in uw geval vergoed wordt.

Plan hier uw gratis intakegesprek.

 

Actuele wachttijden Lasik Centrum oogkliniek per 1 juni 2023

Specialisme

Oogheelkunde

Behandeling

Intake staar

Wachttijd

2 weken

 

Specialisme

Oogheelkunde

Behandeling

OK staar

Wachttijd

4 weken

Zon zee zien. Laat nu uw ogen laseren.

Uw intakegesprek nu ook mogelijk in Apeldoorn.

Deze zomer beleven zonder bril of lenzen, laat nu uw ogen laseren.
Klik hier om uw afspraak direct te plannen.

Is Apeldoorn voor u dichterbij dan Boxtel, dan is het ook mogelijk uw intake in Apeldoorn te plannen.
Drs. W. Vaandrager en Drs. Guus van Hogerwou hebben hiervoor een ooglaserspreekuur beschikbaar gesteld. Neem contact op met poli oogheelkunde van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn via; 055 5811812 voor de eerst volgende mogelijkheid. Tijdens het gratis intakegesprek onderzoekt de oogarts samen met u of uw ogen geschikt zijn voor ooglaseren of bijvoorbeeld een lensimplantatie.

Oogpoli Gelre ziekenhuizen, Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze aan ons mailen, uiteraard is bellen ook mogelijk via 0800 664 664 1.

Ook bij hoge sterkte van uw bril af

Het kan met icl

Niet voor iedereen is ooglaseren de oplossing om van bril of lenzen af te komen. Een ICL-behandeling biedt gelukkig een uiterst geschikt alternatief bij extreem hoge sterktes, cilinderafwijkingen of wanneer men een dunner hoornvlies heeft. Drs. W. Vaandrager, Dr. Oege Goslings en Drs. Eric van Oosterhout zijn gespecialiseerd in de ICL-behandeling.

Tijdens een ICL-behandeling blijft uw eigen ooglens behouden en zal er een extra lens in het oog vóór uw eigen ooglens worden geplaatst, hiermee worden uw ogen uiterst nauwkeurig gecorrigeerd op scherpte. In tegenstelling tot ooglaseren verandert er niets aan de anatomie van uw ogen.

Het herstel van ICL is zeer snel en de extra lens kan een leven lang blijven zitten. Maar ook zonder problemen verwijderd of vervangen worden, mocht u op latere leeftijd van uw leesbril af willen. 


Plan hier vrijblijvend uw gratis intakegesprek.

Meer informatie over ICL

Herkenbaar?

Voor iedereen met een bril is het sinds de verplichting van het mondkapje in openbare ruimten, een uitdaging om de eerste minuten iets te kunnen zien. Nog sneller dan normaal beslaan uw brillenglazen bij binnenkomst. Heel vervelend en super onhandig.

 

Misschien is het moment nu daar om uw ogen te laten laseren.

 

Maak hier vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek met een van onze optometristen.

Ooglaseren veilig en vertrouwd.

Weet binnen 30 seconden of uw ogen geschikt zijn.


Het najaar is misschien wel de mooiste periode van het jaar. Trek erop uit en beleef de kleurenpracht van vallende bladeren, paddenstoelen, kastanjes enz. Zorg dat regendruppels op uw bril of aangeslagen brillenglazen dit magische moment niet verstoren.

Doe hier uw Lasik Centrum test en weet binnen 30 seconden of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. 


Met de uitkomst van deze test kunt u direct uw gratis intakegesprek plannen bij optometrist Annebel, Asief of Carlijn. Na uw intakegesprek weet u direct of een behandeling mogelijk is*. Maak hier een afspraak.


Lasik Centrum, ruim 20 jaar ervaring in ooglaseren.


*In bijzondere gevallen is een uitgebreider onderzoek noodzakelijk.

Avontuur zonder bril of lenzen. Laat uw ogen laseren.

Er is niets zo vervelend als wanneer een spontaan moment onderbroken moet worden om eerst je bril in veiligheid te brengen of je lenzen te verwijderen.
Laat zo’n zorgeloos moment niet meer verstoren en laat je ogen laseren.

 

Plan je gratis intakegesprek bij optometrist Annebel, Asief of Carlijn.

Tijdens je intake is er uiteraard de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan de betreffende optometrist en/of behandelend oogarts over ooglaseren en andere behandelingen. Na het intakegesprek weet je direct of een behandeling mogelijk is*. Maak hier een afspraak

 

Lasik Centrum, ruim 20 jaar ervaring in ooglaseren.

 

*In bijzondere gevallen is een uitgebreider onderzoek noodzakelijk.

Beleef Lasik Centrum nu ook op TV

Lasik Centrum lanceert hun nieuwste televisie commercial. 
Nooit meer een bril, nooit meer lenzen. U ziet alles weer scherp,
dankzij 20 jaar ervaring in veilig en vertrouwd ooglaseren.

Beleef het zien nu ook op TV.

50 euro cadeau voor u als onze ambassadeur

U hebt inmiddels zelf mogen ervaren hoe u na uw behandeling bij Lasik Centrum weer zorgeloos en zonder bril door het leven kunt gaan. Als enthousiaste ervaringsdeskundige van Lasik Centrum kunt u onze ambassadeur worden. Vertel uw bril- of lensdragende vrienden hoe tevreden u bent over uw ooglaserbehandeling. Met ruim 25 jaar ervaring en meer dan 70.000 geslaagde ooglaserbehandelingen zijn ook zij bij onze oogchirurgen in vertrouwde handen. Wanneer u een vriend(in) aandraagt voor een ooglaserbehandeling bij Lasik Centrum, profiteert u nu allebei. U ontvangt een bedrag van 50 euro op uw rekening en uw vriend(in) ontvangt het zelfde bedrag als korting op de reguliere prijs van de behandeling.

 

Vooruitstrevend als we bij Lasik Centrum zijn, kan uw beste maatje ook gerust uw moeder, uw opa, de voetbaltrainer of die collega op uw afdeling zijn. Kortom, iedereen die u het gunt om weer net zo scherp te zien als u, mag meeprofiteren van dit aanbod.

 

Voorwaarden ambassadeursaanbod:

 

 • De korting van 50 euro voor uw vriend(in) wordt eenmalig verstrekt per cliënt en wordt verrekend in de behandelprijs.
 • Uw 50 euro wordt op uw rekening gestort na afloop van de behandeling van uw vriend(in).
 • Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
 • Het aanbod is van toepassing op de volgende behandelingen: Femtosecond LASIK, TransPRK, LASEK, ICL en RLE.
 • U mag zoveel vrienden/vriendinnen aandragen als u wilt. Misschien ontvangt u uiteindelijk uw eigen behandelkosten wel terug.
 • Dit aanbod is geldig tot 31 december 2021.

 

Neem contact met ons op.

Verwen nu uw ogen. Laat ze laseren.

Deze zomer kan er heel anders uitzien als u nu uw ogen laat laseren.

 

Alles wordt onbezorgder. Zomaar een spontane duik kunnen nemen zonder eerst bril of lenzen te verwijderen en direct vanuit het water alles perfect kunnen zien.

 

Scherp zicht overal en altijd direct voorhanden

Wanneer u nu uw ogen laat laseren heeft u daar direct plezier van. Zomer 2020 wordt een openbaring. Geen voorzet- of zonnebril op sterkte meer, maar ook voor u een trendy zonnebril deze zomer.

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

 

Ooglaseren v.a. € 888,- per oog.

Uw ogen laten laseren? Plan nu een gratis intake op afstand.

Lasik Centrum heeft helaas momenteel ook te maken met de COVID-19 maatregelen, waardoor onze ooglaserbehandelingen tijdelijk opgeschort zijn. Echter met kleine stapjes worden de maatregelingen van het RIVM versoepeld en hopen we u snel weer van dienst te kunnen zijn in onze kliniek.

20 jaar ervaring in ooglaseren
Lasik Centrum viert op 6 mei het 20-jarig jubileum. 20 jaar ervaring in ooglaseren willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In de maanden mei en juni bieden wij u derhalve een gratis telefonisch intakegesprek aan.

Kosteloze intake in de maanden mei en juni 2020
Voor een ooglaserbehandeling kunnen onze optometristen Annebel, Asiel of Carlijn een deel van de intake eenvoudig telefonisch uitvoeren. Het intakegesprek bestaat voor een groot deel uit het uitwisselen van informatie, zodat Lasik Centrum een goed en compleet beeld van u krijgt. En tijdens uw oogmetingen in Boxtel hoeft u zich geen zorgen te maken over uw en onze gezondheid. We hebben in onze spreekkamer namelijke een virusbuster geplaatst.

Vul het contactformulier in als u een telefonische intake wenst. U kunt bij opmerkingen eventueel de dag en/of dagdeel van uw voorkeur vermelden.
Een van onze optometristen neemt dan op het gewenste tijdstip telefonisch contact met u op.

Plan hier uw gratis telefonische intake.

maatregelen lasik centrum corona (COVID-19)

Naast de maatschappelijke en morele verantwoordelijkheid voor uw en onze veiligheid heeft Lasik Centrum per direct de oogheelkundige zorg teruggebracht naar acute en noodzakelijk zorg.

Deze aanpassing zal tot nader order gelden, in navolging van de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus (COVID-19).

 

Voor onderstaande spoedzorg kunt u uiteraard bij ons terecht:

 • Acute oogheelkundige OK’s (volgens richtlijnen van RIVM).
 • Acute oogheelkundige zorg.
   
 • Neem voorafgaand telefonisch contact met ons op.
 • Neem maximaal één persoon als begeleiding mee. 

 

Voor meer informatie, vragen en/of onduidelijkheden over uw behandelmogelijkheden mail via: info@lasikcentrum.nl of bel: 0800 - 664 664 1.

Er is gÉÉn wachtende voor u.

Wanneer er bij u staar vastgesteld is, is het prettig te weten dat u bij Lasik Centrum oogkliniek dezelfde week nog terecht kunt voor een intake. Tijdens de intake dient u een geldige verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist te overhandigen. Na de intake kunt u in de kliniek direct bij de secretaresse een afspraak maken voor uw staaroperatie. De behandeling gebeurt op medische indicatie. Lasik Centrum oogkliniek heeft hierover met diverse zorgverzekeraars afspraken gemaakt. De vergoedingen kunnen per polis en per zorgverzekeraar verschillen. Raadpleeg uw zorgverzekeraar wat er in uw geval vergoed wordt.

Maak hier een afspraak.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken

 

Actuele wachttijden Lasik Centrum oogkliniek per 1 juni 2023

Specialisme:

Oogheelkunde

Behandeling

Intake staar

Wachttijd

2 weken

 

Specialisme:

Oogheelkunde

Behandeling

OK staar

Wachttijd

4 weken   

Lasik Centrum medewerkers gingen u voor

Voor de medewerkers Annebel en Josephine en Carlijn van Lasik Centrum is de wensgedachte om zonder bril, leesbril of lenzen door het leven te gaan inmiddels gerealiseerd. Optometrist bij Lasik Centrum en docent aan de Hogeschool Utrecht Annebel (31 jaar) droeg een bril met sterkte -5.75, is behandeld met Lasik behandeling. Manager Operations Josephine (43 jaar) kwam inmiddels in aanmerking voor een leesbril, is behandeld met Lasik monovisie. Medisch secretaresse Carlijn (23 jaar) droeg lenzen met sterkte -3.0, is behandeld met Lasik behandeling. Miljoenen Nederlanders dragen een bril of lenzen in diverse monturen, kwaliteit en sterktes. Niemand wil afhankelijk zijn van een (lees)bril of lenzen, helemaal zonder bent u beter af.

Bezoek een van onze gratis intake zaterdagen of maak direct een afspraak.

Lasik Centrum wordt
Iris Eye Clinics

Lasik Centrum heet vanaf nu Iris Eye Clinics. Daarmee zetten we een belangrijke stap vooruit en kunnen we je ook in de toekomst de allerbeste oogzorg blijven bieden. Heb je al een afspraak staan, dan gaat deze gewoon door en verandert er niets. Ook de behandelend arts en/of optometrist blijft hetzelfde.