Tel. 0800 - 664 664 1

implantlenzen

implantlenzen

De nieuwe technieken en ontwikkelingen maken het mogelijk om de eigen lens te vervangen. Vaak wordt de RLE techniek toegepast bij behandeling aan staar. Bij de RLE behandeling maken we gebruik van de robotgestuurde LenSx® laser. Bij staar is de eigen ooglens vertroebeld en veroorzaakt wazig zicht. Met vervanglenzen krijgt u weer helder en scherp zicht. Eventuele sterkte afwijkingen kunnen direct gecorrigeerd worden. Met een vrijblijvend vooronderzoek wordt bepaald welke lens het best bij u past. Er zijn diverse mogelijkheden in lenzen. Enkelvoudige, multifocale, trifocale, torische, multifocaal torische en trifocaal torische lenzen, met ieder hun eigen specifieke kenmerken. Na het vooronderzoek wordt samen met de arts gekeken naar de beste oplossing om uw zicht te optimaliseren. De vervanglenzen vervangen te allen tijde uw eigen lens.

Staarbehandeling

Staar (de medische term is cataract) is een vertroebeling van de ooglens. Vervanging van de vertroebelde ooglens door een kunstlens gebeurt uitsluitend op medische indicatie.

RAADPLEEG UW ZORGVERZEKERAAR VOOR UW VERGOEDING.

Meer over staarbehandeling

LENSIMPLANTATIE

Een andere naam voor deze behandeling is RLE (Refractive Lens Exchange). Uw natuurlijke ooglens wordt hierbij vervangen voor een gepersonaliseerde implantlens.

  • Geschikt bij minder soepele ooglens, 45+
  • Alternatief voor ooglaserbehandeling
  • Geschikt bij refractieafwijkingen, bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijkingen


KOSTEN VANAF € 1.250*

MEER OVER LENSIMPLANTATIE (RLE)

ICL

ICL staat voor Implant Contact Lens en wordt in het oog geplaatst vóór de eigen ooglens en achter de iris.
Geschikt voor:

  • Bijziendheid van -3 tot -20
  • Verziendheid van +3 tot +10
  • 21 – 40 jaar

KOSTEN VANAF € 2.950*

MEER OVER ICL

Lasik Centrum wordt
Iris Eye Clinics

Lasik Centrum heet vanaf nu Iris Eye Clinics. Daarmee zetten we een belangrijke stap vooruit en kunnen we je ook in de toekomst de allerbeste oogzorg blijven bieden. Heb je al een afspraak staan, dan gaat deze gewoon door en verandert er niets. Ook de behandelend arts en/of optometrist blijft hetzelfde.